🐟 Fiskedag i Skagern 🐟


Dags igen för en fisketur med Kristofer och Larssons Sportfiske. Denna gÄng stod abborre och gös pÄ listan och sjön var Skagern.

Vid 7.30 sÄ bar det ivÀg. Solen sken sÄ vi hade en fin dag att vÀnta.

I med bÄten i vattnet och in med oss bÄten sen bar det ivÀg pÄ böljan den blÄ.TvÄ mycket glada och förvÀntansfulla tjejer.Kaptenen och mÀsterfiskaren Kristofer.
Han Àr verkligen kung pÄ detta.Underbart vacker och solens strÄlar börjar sÄ sakteliga vÀrma.Idag fick vi kasta sjÀlva. För er som inte lÀst om förra gÄngen vi fiskade dÄ vi trollade.
Obeskrivligt vackert och alldeles spegelblankt.Kristofer spanade in abborrestimmen med ekolodet och vi kastade i den riktning och med det djup han instruerade. Han Àr sÄ otroligt proffsig och duktig. Anette klippte första, andra, tredje och sÀkert den fjÀrde ocksÄ, abborren. MÄnga var för smÄ sÄ de fick Äka tillbaka och vÀxa till sig.Sen fick Kristofer napp, Anette fick Ă€ran att dra upp
JĂ€ttegĂ€ddan
 sĂ„ nu kan hon ocksĂ„ vara lycklig över att ha fĂ„tt dra upp en baddargĂ€dda.JodĂ„ jag fick fisk jag med 😂 abborrar och tvĂ„ gĂ€ddor.Det var en hel del fler bĂ„tar ute som testade fiskelyckan men det var sega fiskar idag, de var inte riktigt pĂ„ bettet. Efter god lunch testade vi att fĂ„ gös. SĂ„ nĂ€ra, sĂ„ nĂ€ra men
 nej
 de verkade visst redan kĂ€kat lunch de ocksĂ„ đŸ˜€Men vilken dag vi haft, det Àr sÄ grymt kul och spÀnnande att fiska och med detta proffs kvarstÄr ju bara det roliga för oss - att kasta och dra upp fisken- allt annat runtomkring fixar Kristofer.

Att vi dessutom fick en nÀst intill sommardag gjorde ju inte upplevelsen sÀmre.Nöjda med vĂ„r fĂ„ngst tog dagen, dessvĂ€rre, slut och vi Ă„kte tillbaka. Vi fick hjĂ€lp, tack och lov, att filea upp all fisk, annars vete sjutton om inte katten fĂ„tt dem 😂Tusen, tusen tack för en oförglömlig dag.

Ha, ha vi har redan bokat nÀsta fiskedag som blir i slutet av november.

BĂ€st ni bokar in er innan vi snor alla tider 😂

VÀl hemma blev det att tillreda abborrfilerna och till dessa kokt potatis och grÀddillsÄs, ljuvligt gott!

Imorgon blir det gÀdda.

Ni hittar mer info om Larssons Sportfiske hÀr


Gillar

Kommentarer