đŸŒ€en helg i Smögen 

Förra helgen bar det av mot Smögen för en liten mini-semester. Vi bodde pÄ sea lodge vilket var ett jÀttetrevligt hotell med superbra lÀge. Promenaden till smögenbryggan tog bara nÄgra minuter frÄn hotellet.

SjĂ€lvklart fick det bli rĂ€kmacka till lunch! Givet nĂ€r man Ă€r pĂ„ vĂ€stkusten. Vi Ă„t pĂ„ restaurangen ”skĂ€ret” med fin utsikt över bryggan och vattnet! Fantastiskt goda mackor hade dom ocksĂ„.

Det var flera Är sedan jag var pÄ Smögen sist, dÄ var jag 13 Är och har dÀr med min familj. Minns inte sÄ mycket mer Àn att jag tyckte att det var vÀldigt mysigt och roligt. Det tyckte jag Àven nu som 20 Äring!
Vi promenerade pÄ smögenbryggan hela dagen. Köpte med lite fika och satte oss i solen, stannade och köpte varsin fantastiskt god glass och bara njöt av sommaren.

FramÄt kvÀllen gick vi till restaurangen Lagergrens för att kÀka middag och dricka lite goda drinkar. Verkligen en sÄ trevlig restaurang med god mat och trevlig personal!

Vill man gĂ„ ut pĂ„ kvĂ€llen för att festa till det lite skulle jag rekommendera ett stĂ€lle som heter ”ocean”. Det var mycket ungdomar, bra musik och en riktigt trevlig bar.

PĂ„ söndagen var det dags att Ă„ka hemĂ„t igen efter en riktigt skön liten weekend getaway. Innan vi Ă„kte stannade vi för att kĂ€ka en sen lunch pĂ„ bryggan. Vi tog varsin rĂ€kpizza pĂ„ restaurangen ”roy’s delikatesser” och jag kan nog sĂ€ga att det var den absolut godaste pizzan jag nĂ„gonsin Ă€tit! Stort tips om ni Ă€r i Smögen!! Den var verkligen galet god.

Det Àr sÄ hÀrligt att bara resa bort en helg. Det kÀnns som man vart ivÀg pÄ en riktigt lÄng semester fast att det bara Àr en helg. SÄ otroligt hÀrligt!

Gillar

Kommentarer